Проведення тренінгу тренерів щодо виробництва безпечного молока та молочних продуктів

В рамках швейцарсько-українського проекту «Створення системи контролю за безпечністю харчових продуктів на основі оцінки ризиків у циклі виробництва та збуту молочних продуктів в Україні», 6 червня 2018 року відбувся третій модуль тренінгу тренерів – представників Держпродспоживслужби для підвищення обізнаності важливості застосування найкращих практик для виробництва безпечного молока та молочних продуктів.
В рамках тренінгу директор Державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» Клименок Ігор ознайомив присутніх з доповіддю на тему «Ідентифікація тварин і простежуваність їх походження: міжнародний досвід і Українські вимоги».
Основні питання, які обговорювалися учасниками тренінгу в рамках доповіді:

  • ідентифікація та реєстрація тварин в Україні;
  • сучасні методи ідентифікації тварин;
  • простежуваність обігу тварин та продукції тваринного походження;
  • ідентифікація-простежуваність, шляхи взаємодії;
  • міжнародний досвід;
  • концепція обміну інформацією між програмними продуктами Держпродспоживслужби.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.