Підсумки роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області за 2017 рік та основні завдання на 2018 рік

  14 лютого на базі Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області  відбулось  засідання колегії  на тему  «Про основні підсумки роботи ГУ ДПСС в Житомирській області у 2017 році та пріоритети діяльності на 2018 рік».

На засідання колегії були запрошені начальник управління агропромислового розвитку Житомирської ОДА – Руслан Кирилюка, Депутат обласної ради, заступник декана факультету  ветеринарної медицини ЖНАЕУ – Олег Пінський, керівники районних управлінь, директори Житомирської регіональної державної

та міжрайонних державних  лабораторій Держпродспоживслужби, начальники Житомирської обласної, районних та Житомирської  міської  державних  лікарень ветеринарної медицини, представники  ДУ «Житомирська обласна фіто санітарна лабораторія» та Житомирської філії ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації  тварин» .

Начальник Головного управління  Держпродспоживслужби в Житомирській області довів усім присутнім рішення  підсумкової  колегії Держпродспоживслужби,  яка проходила 08.02.2018 р. в  м. Києві та зазначив, що головним завданням сьогодення  для всіх присутніх є забезпечення епізоотичного, санітарно-епідемічного благополуччя  Житомирщини та захист інтересів споживача.

В свою чергу керівник Житомирської філії ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації  тварин» доповів про аналіз проведеної роботи з питань ідентифікації та реєстрації  тварин, та заходи , що вживаються для актуалізації даних у Єдиному державному реєстрі тварин, а також приділив увагу питанню яке пов’язане з порушеннями термінів реєстрації тварин та висловив готовність до спільної співпраці зі спеціалістами ветеринарної медицини.

За результатами засідання колегії були прийняті відповідні рішення, спрямовані на реалізацію основних завдань  Держпродспоживслужби у 2018 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.