Держпродспоживслужба прозвітувала про роботу за перше півріччя

Під керівництвом Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимира Лапи відбулася колегія Держпродспоживслужби, на якій були підбиті підсумки роботи за перше півріччя та сформовані плани роботи на третій квартал 2017 року.
Участь у нараді також взяли Перший заступник Голови Андрій Жук, т.в.о. заступника Голови Лілія Стиренко, керівники головних управлінь Служби в областях та м. Києві, регіональних служб державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті, директори державних науково-дослідних контрольних інститутів, регіональних державних лабораторій ветеринарної медицини, Державного підприємства «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин», Державного підприємства «Укрветсанзавод», Міністерства аграрної політики та продовольства України, керівники структурних підрозділів центрального апарату Держпродспоживслужби.
Одним з питань, яке розглядалось на Колегії, це посилення державного ветеринарно-санітарного контроль та нагляд за переміщенням живих тварин, сировини та продукції з них. Також наголошено про недопущення видачі супровідних ветеринарних документів на переміщення тварин без їх належної ідентифікації, реєстрації та відповідно оформлених ідентифікаційних документів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.