Ключові кроки до підвищення прозорості ринку

Сьогодні пройшла робоча зустріч, у якій взяли участь Начальник Головного управління Держпродспоживслужби Київської області Володимир Сабадаш, Перший заступник начальника Микола Сонько, Начальниця Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Людмила Стасенко та керівник Київської філії ДП АІРТ Сергій Бистро.

Основні тези робочої зустрічі:

– Обговорено дотримання норм законодавства щодо ідентифікації та реєстрації тварин.

– Особлива увага приділена свиногосподарствам, які переміщують поголів’я віком до 4 місяців – усі тварини повинні бути ідентифіковані бирками відповідного зразка.

– Підкреслено важливість контролю за дотриманням вимог ідентифікації для забезпечення простежуваності тварин на всіх етапах їх вирощування.

– Наголошено на необхідності співпраці між господарствами та службами для досягнення 100% ідентифікації та реєстрації тварин.

– Виконання цих вимог підвищить безпечність продукції та сприятиме відповідності українських стандартів до європейських.

Прозорість ринку та ідентифікація тварин допоможуть зміцнити довіру споживачів до української продукції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.