Голова Держпродспоживслужби Сергій Ткачук підвів підсумки круглого столу, присвяченого 10-річчю служби. Головна мета – створення нових можливостей для розвитку українського бізнесу та підвищення якості споживчих товарів за допомогою цифровізації.
Пріоритети на найближчі роки:
Боротися з фальсифікатом через цифрову простежуваність виробництва продукції
Полегшити експорт для українських виробників
💬 «10 років ми працюємо для кожного громадянина! Від безпечних продуктів до експортних ринків і якісного харчування в школах – це все заслуга нашої команди! Попереду ще багато робіт, і за підтримки Уряду ми продовжуємо вдосконалюватися», – зазначив Сергій Ткачук.
На круглому столі обговорили:
1️⃣ Трансформація системи державного контролю в галузі ветеринарії
2️⃣ Безпечність харчових продуктів
3️⃣ Захист прав споживачів під час війни
4️⃣ Реформування лабораторної мережі Держпродспоживслужби
За 10 років Держпродспоживслужба відкрила 340 ринків для експорту української продукції. ДП АІРТ продовжує розширювати можливості для експорту української продукції.