Контроль якості на кожному етапі: Візит ДП АІРТ до ТОВ “М’ясний майстер”

15 серпня Директор Державного підприємства “Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин” Петро Пешко разом із Андрієм Салюком, начальником управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, Галиною Салигою керівницею Вінницької філії, відвідали м’ясопереробне підприємство ТОВ “М’ясний майстер” у Жмеринці.

Мета візиту:

– ознайомилися з технологічними процесами переміщення свиней, забою, переробки та реалізації продукції

– оцінили дотримання стандартів безпечності харчових продуктів

– перевірили контролю якості на всіх етапах виробництва.

Під час візиту особливу увагу приділили питанням забезпечення якості та безпечності продукції, що є ключовим для зміцнення довіри споживачів і підвищення конкурентоспроможності українських товарів на ринку. Співпраця з такими підприємствами є важливим кроком на шляху до гарантування безпечної та якісної продукції для кожного українця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.