Контроль за тваринами – Безпечна продукція: головні теми наради в Кіровоградській області

Фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградської області та нашої філії ДП АІРТ зібралися для важливої ​​розмови про ідентифікацію та реєстрацію тварин за ініціативи Сергія Ткачука, Голови Держпродспоживслужби України.

Головні моменти:

🔹 Відкрив захід Ігор Бойчук, начальник Держпродспоживслужби області.

🔹 Онлайн приєдналися експерти з районних управлінь та ветеринарних лікарень.

🔹 Руслан Крайносвіт, начальник управління безпеки харчових продуктів та Едуард Скрипкін, керівник нашої філії, виступили з ключовими доповідями.

Теми обговорення: 

✅Посилення контролю за ідентифікацією та реєстрацією тварин серед фізичних і юридичних осіб.

✅Як правильно оформити ветеринарні документи при переміщенні тварин. 

✅ Чому важливо звітувати про кількість та рух свиней у господарствах.

✅ Ідентифікація та реєстрація тварин — це шлях до контролю хвороб і прозорості виробництва харчової продукції.

100% ідентифікація — запорука безпечності продукту та відповідність європейським стандартам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.