Фахівці Держпродспоживслужби Кіровоградської області та нашої філії ДП АІРТ зібралися для важливої розмови про ідентифікацію та реєстрацію тварин за ініціативи Сергія Ткачука, Голови Держпродспоживслужби України.
Головні моменти:
🔹 Відкрив захід Ігор Бойчук, начальник Держпродспоживслужби області.
🔹 Онлайн приєдналися експерти з районних управлінь та ветеринарних лікарень.
🔹 Руслан Крайносвіт, начальник управління безпеки харчових продуктів та Едуард Скрипкін, керівник нашої філії, виступили з ключовими доповідями.
Теми обговорення:
✅Посилення контролю за ідентифікацією та реєстрацією тварин серед фізичних і юридичних осіб.
✅Як правильно оформити ветеринарні документи при переміщенні тварин.
✅ Чому важливо звітувати про кількість та рух свиней у господарствах.
✅ Ідентифікація та реєстрація тварин — це шлях до контролю хвороб і прозорості виробництва харчової продукції.
100% ідентифікація — запорука безпечності продукту та відповідність європейським стандартам!