Ветеринарна медицина, ідентифікація тварин та безпечність харчових продуктів: підсумки семінару в Коростені

На Житомирщині у Коростені відбувся семінар-нарада у сфері безпечності харчових продуктів, ветеринарної медицини та ідентифікації тварин. Захід пройшов за підтримки Голови Держпродспоживслужби Сергія Ткачука та об’єднав фахівців для обговорення ключових питань і планування на 2025 рік.

Основні теми обговорення:

🔹Імунізація диких м’ясоїдних проти сказу.

🔹Заходи боротьби з африканською чумою свиней.

🔹Організація роботи Житомирської обласної державної лікарні ветеринарної медицини та її територіальних відділів у 2025 році.

🔹Стан ідентифікації та переміщення свинопоголів’я.

🔹Зміни у законодавстві про безпечність харчових продуктів.

🔹Виконання програми “Національна стратегія розбудови безпечного освітнього середовища”.

🔹Робота в системі TRACES NT та “Молочний модуль”.

Учасники:

– В.о. начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ Держпродспоживслужби у Житомирській області Віталій Філоненко.

– Начальник Житомирської обласної державної лікарні ветеринарної медицини Сергій Вітюк.

– Очільниця Житомирської філії ДП “АІРТ” Ірина Павленко.

– Керівник Коростенського районного управління ГУ ДПСС у Житомирській області Наталія Васьківська.

– Спеціалісти у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

Заключний етап семінару планується у Житомирському районному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби. ДП “АІРТ” продовжує співпрацю з Держпродспоживслужбою для забезпечення контролю безпечності продукції тваринного походження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.