Актуальні питання безпечності харчових продуктів обговорили на Житомирщині

В Бердичеві, за сприяння Голови Держпродспоживслужби Сергія Ткачука, відбувся семінар, присвячений питанням безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини.

До обговорення виробничих питань долучилися:

🔹 В.о. начальника управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини ГУ ДПСС у Житомирській області Віталій Філоненко;

🔹 Заступник начальника Житомирської обласної державної лікарні ветеринарної медицини Володимир Стрельченко;

🔹 Очільниця Житомирської філії ДП АІРТ Ірина Павленко.

Разом із профільними спеціалістами вони підбили підсумки діяльності за минулий рік і визначили пріоритети на 1-й квартал 2025 року.

Під час семінару учасники розглянули ключові питання:

✔️ Пероральна імунізація диких м’ясоїдних проти сказу;

✔️ Планові та профілактичні заходи боротьби з АЧС;

✔️ Організація роботи Житомирської обласної державної лікарні ветеринарної медицини та її територіальних відділів на 2025 рік;

✔️ Стан ідентифікації та переміщення свинопоголів’я;

✔️ Нові зміни у законодавстві щодо безпечності харчових продуктів;

✔️ Виконання програми «Національна стратегія розбудови безпечного та здорового освітнього середовища у новій українській школі»;

✔️ Робота в системі TRACES NT, зокрема щодо видачі міжнародних ветеринарних сертифікатів;

✔️ Робота програми «Молочний модуль».

Спільна робота та обмін досвідом дозволяють удосконалювати процеси ідентифікації та реєстрації тварин, що є важливим етапом у забезпеченні контролю та безпеки продукції на всіх рівнях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.