
Працюємо над точністю ідентифікації тварин на Київщині
Київщина продовжує демонструвати системний підхід до ідентифікації та реєстрації сільськогосподарських тварин. За результатами першого кварталу 2025 року область має добрі…
ДаліКиївщина продовжує демонструвати системний підхід до ідентифікації та реєстрації сільськогосподарських тварин. За результатами першого кварталу 2025 року область має добрі…
ДаліВ процесі переміщення тварин також важливо вжити всі заходи, для уникнення контактів тварин, що можуть призвести до зараження вірусом ящуру….
ДаліНа виконання доручення Голови Держпродспоживслужби Сергія Ткачука, заступник Голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Сергій Захарін під…
ДаліЗ метою удосконалення ветеринарного законодавства України з міжнародними стандартами відбулося навчання для представників Головних та Міжрегіональних головних управлінь Держпродспоживслужби. Темою…
ДаліВ ДП АІРТ відбулася робоча нарада під головуванням директора підприємства Петра Пешка за участі начальників управлінь та керівників філій. Під…
ДаліУ межах програми «Радіодень» керівниця Миколаївської філії Інна Дергач розповіла про стан тваринницької галузі Миколаївщини, особливості ідентифікації та реєстрації тварин…
Далі4 квітня на базі Львівської філії ДП «Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин» відбулося виїзне навчання для ветеринарних лікарів, які…
ДаліДиректор Петро Пешко відвідав Волинську філію підприємства, де зустрівся з керівником відділу Віталієм Соколом та очільником Головного управління Держпродспоживслужби у…
ДаліЄвропою шириться вірус ящуру, а із відновлення льоту комах-переносників зростає небезпека занесення блутангу. Спалахи цих високонтагіозних хвороб не фіксували в…
Далі🏘️ Закритий режим роботи комерційного господарства – ефективний спосіб захисту поголів’я від інфекційних хвороб, зокрема ящуру. ☝️ Тварини можуть інфікуватися…
ДаліДиректор Петро Пешко разом із радником з ідентифікації та реєстрації тварин Дмитром Микитюком провели перевірку двох великих господарств у Чернігівській…
ДаліВ рамках Тижня професій у школах, команда ДП АІРТ завітала до учнів 3-А класу 333 школи Києва. Керівник Київської філії…
ДаліПерше засідання колегії Держпродспоживслужби в 2025 році стало майданчиком для обговорення ключових питань безпечності та якості харчової продукції, епізоотичної ситуації,…
ДаліЧи знаєте ви, звідки походить м’ясо чи молоко, які ви купуєте? Чи впевнені в їхній якості? Ідентифікація тварин – це…
ДаліВласники корів, кіз, свиней та інших парнокопитних можуть захистити своє поголів’я від ящуру, дотримуючись простих правил біобезпеки. Вірус може передаватися…
Далі